عضویت در باشگاه تماشاگران

دو نمایش تازه در تماشاخانه‌ ایرانشهر به صحنه‌ می‌رود

دو نمایش تازه در تماشاخانه‌ ایرانشهر به صحنه‌ می‌رود

دو نمایش «بیستوهیچ» به کارگردانی فرید‌ قادرپناه و «غرب غمگین» به کارگردانی‌ فواد خراباتی از ۱۷ و ۱۸ بهمن در سالن استاد ناظرزاده کرمانی به صحنه خواهند‌ رفت.‌
 

به گزارش روابط عمومی تماشاخانه‌ ایرانشهر، نمایش «بیستوهیچ» به نویسندگی و کارگردانی فرید قادرپناه و با بازی (به ترتیب الفبا) سحر خرم‌نژاد، اشکان‌ دلاوری، بی‌تا‌ عزیز، کاوه‌ مرحمتی، وحید منتظری، آذین‌ نظری، میثم‌ نوروزی از ۱۸ بهمن ماه ساعت ۱۸:۳۰ در سالن ناظرزاده‌ کرمانی اجراهای خود را آغاز می‌کند.

نمایش «غرب غمگین» نوشته‌ مارتین‌ مک‌دونا‌، ترجمه‌ خسرو نقیبی و به‌آفرید غفاریان و کارگردانی فواد خراباتی با بازی (به ترتیب الفبا) روزبه حصاری، محمد صدیقی‌مهر، به‌آفرید‌ غفاریان‌ و سهیل مستجابیان دیگر نمایش سالن استاد ناظرزاده‌ خواهد بود که از ۱۷ بهمن ساعت ۲۰:۳۰ به صحنه می‌رود.

علاقه‌مندان‌ جهت خرید اینترنتی بلیت‌های این دو نمایش می‌توانند‌ به سامانه‌ تیوال یا سایت تماشاخانه‌ ایرانشهر مراجعه کنند.


1403/11/10